AnnaRita N Milano 2015/2016

Anna Rita Noviello dizajnerica koja hoda modnim svjetomย dugi niz godina,Anna puna nadahnuca,inspiracije,dobrote,lijepog osmjeha i sarenih boja….Ujedno cocktailย dizajnericaย ย …

Njezinu zbirku,odjecu i pribor za luxuzni izgled izmamljuje visoku znatizeju zenske mode,njezniji spolย nestrpljivo iscekujeย svaku buducu kreaciju…Poticaj dolazi iz filma,kulture,umjetnosti…Tako je roฤ‘ena Anna Rita N. snaลพan identitet,mnogo zena u jednoj.

Kao sto i sami znate tisak ima veliku ulogu u svakome poslu pa tako i u ovome,da bi se pojavio u znacajnijim novinama tj tisku moras imati sve predispozicije uspjeha,talenta,i iskrenosti prema onome sto radis i najbitnije vjetovati u to.

AnnaRita N se uredno i cesto pojavljuje u talijanski Vogue,Elle,Marie Claire,Glamour,Velvet,Grazia i mnogi drugi casopisi sto govori o kvaliteti,orginalnosti dizajnerice i njene kolekcije!

IMAO SAM PRILIKU SUDJELOVATI u showroomu AnnaRita N Milano 2015/2016 i u zivo vidjeti taj cocktail boja,luxuza i glamour…Osim sta su izabraniย modeli pridonijeli ljepoti kreacija,docekao nas je i poznati talijanski Dj zajedno sa bogatom hranom i osvjezavajucim champagne…

Istina,zenstvenost u pokretuย  s jedinstvenim stilom haljina,nakita lijep,siguran odabir …..dali mozete pratiti taj ritam kreativnosti?

VISE INFORMACIJA O KOLEKCIJI ; http://www.annaritan.com

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.