Piazza Sempione Milano 2015/2016

Collection Director at Piazza Sempione Fabio Falleti pozvao me na prezentaciju nove kolekcije Milano 15/16,gdje sam pristao i otisao put Milana ujedno i Tjedan Visoke Mode MFW…

Osim sta sam uzivao u showroomu,coctelima,razgovorima sa drugim kreatorimaย i drugimย jako vaznim osobamaย u modnoj industriji bazirao sam se na modnu reviju koja je na trideset minuta sve nazocne zaustavila,impresionirala sa odabirom “takozvanih” KRPICA.

Piazza Sempione je zenski modni brand koji nudi luksuzni mat kombinirajuci istrazivanje tehnologiju na najbolji talijanski nacin.

Kolekcija jesen /zima 2015/2016 dolazi sa opustenim cistim siluetama,bogate tkanine sofisticirane boje CRNA,PAUN PLAVA,SIVA.

Govoreci o odjeci ovdje cete vidjeti prekrasne suknje,nabrane skracene hlace,mekane plave veste,jednostavne a jako bogate kvalitetom,materijalom…Cjelokupno misljene kolekcija je opustene kategorije,primamljiva i dostupna za sve.

Nadam se da ce vam se svidjeti ovaj minimalisticki,urbani silueta asortiman… vise informacija naย ย ย www.piazzasempione.com

PS ; Piazza Sempione showroom……MILANO,NEW YORK,PARIS,TOKYO,DUSSELDORF,MUNICHย  :*

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.