Piazza Sempione Milano 2015/2016

Collection Director at Piazza Sempione Fabio Falleti pozvao me na prezentaciju nove kolekcije Milano 15/16,gdje sam pristao i otisao put Milana ujedno i Tjedan Visoke Mode MFW…

Osim sta sam uzivao u showroomu,coctelima,razgovorima sa drugim kreatorimaย i drugimย jako vaznim osobamaย u modnoj industriji bazirao sam se na modnu reviju koja je na trideset minuta sve nazocne zaustavila,impresionirala sa odabirom “takozvanih” KRPICA.

Piazza Sempione je zenski modni brand koji nudi luksuzni mat kombinirajuci istrazivanje tehnologiju na najbolji talijanski nacin.

Kolekcija jesen /zima 2015/2016 dolazi sa opustenim cistim siluetama,bogate tkanine sofisticirane boje CRNA,PAUN PLAVA,SIVA.

Govoreci o odjeci ovdje cete vidjeti prekrasne suknje,nabrane skracene hlace,mekane plave veste,jednostavne a jako bogate kvalitetom,materijalom…Cjelokupno misljene kolekcija je opustene kategorije,primamljiva i dostupna za sve.

Nadam se da ce vam se svidjeti ovaj minimalisticki,urbani silueta asortiman… vise informacija naย ย ย www.piazzasempione.com

PS ; Piazza Sempione showroom……MILANO,NEW YORK,PARIS,TOKYO,DUSSELDORF,MUNICHย  :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.