Balon Centar Mostar

Svi mi želimo vidjeti osmijeh na licima naše djece  , ali onaj osmjeh istinski , sretni u dubini njihove čiste duše  – isti taj koji ćemo mi roditelji pamtiti zauvjek i kad oni odrastu i krenu svojim putem. Taj isti osmijeh željeti ćemo vidjeti i kad budu punoljetni !

Vrijeme ide , po nekad možda i ne čujemo ono što oni žele , ne čujemo jer možda živimo u takvom ubrzanom vremenu. Mislim , na kraju sam siguran da nikakvo vrijeme ,posao ili bilo što drugo može biti više na prvom mjestu osim vašeg djeteta … 


Nekad se i zapitamo,  neovisno o djeci – zašto nismo imali vremena za ( nju , njega ,njih )? Zato što nam je uvijek u zivotu bilo važnije nešto drugo . Ne pišem u svoje ime , pišem u ime osoba koji su osobno meni pričali gdje su u zivotu napravili greške – greške koje je danas teško ispraviti , a možda i nikako .


Jako mlad sam postao tata , mladi tata koji je to prihvatio ozbiljno i dobio novu ulogu u život  – biti TATA . Dobio sam glavnu ulogu u životu,  odgojiti jedno malo biće, nevinašce koje sam trebao nauči da hoda ,priča, jede i ono najvažnije bonton – ponašati se onako kako treba , kako dolikuje jednoj maloj dami .

Ona danas ima 11 godina za mene kao da još uvijek ima 1 godinu.  Sa moje strane još uvijek se ništa nije promijenilo dok sa njezine dosta toga . Jako puno pitanja na koja pažljivo dajem odgovore,  pitanja koja su učestala pa po nekad i ne znam šta da odgovorim . Tražim odgovore adekvatne jer ja sam ipak TATA . 


Tate dali vi imate svoje najbolje prijateljice!? Ja , da ! Moja kćerka je moja najbolja prijateljica,  koja me svaku noć zagrli prije spavanja , u jutro zaželi dobro jutro i napravi zdravi doručak.  Kad sam poslovno odsutan , svako jutro prva poruka je njezina ” tata dobro jutro ,gdje si – jesi dobro i sretno stigao?  ” isto tako na večer ,dok se dnevno na video poziv vidimo par puta . Možda za neke i nije uredu , ali moj odnos sa kćerkom je takav poseban i bit će zauvijek!

Puno iznenađenje je bilo kroz njezin život koje sam uvijek nekako orginalno birao pa tako i ovaj put sa BALON CENTAR MOSTAR njezin rođendanski poklon koji je bio i više od očekivanog . Njezin izraz lica i ono sto ju je dočekalo ispred kuće, osim nje meni tati srce se ispunilo velikom srećom.  Kada sam je vidio kako skače od sreće,  i viče tata ,tata ,tata !!! OSJEĆAJ isti kao i prvi put kad sam je vidio staru jedan dan . 

Siguran sam da nikad u životu neću taj isti osmijeh izgubiti jer ću ga njegovati do kraja života… Moja jedinica i zauvjek jedna jedina ❤


Ovaj blog post je jako daleko od marketinga,  ovaj post je nešto posebno što će zauvijek ostati arhivirano u srcu ! 


Hvala BALON CENTAR MOSTAR na prekrasnom rođendanu … Malo je reći i hvala 🙏 Želim ovim blog-postom preporučiti svima koji žele isto tako neočekivano iznenađenje za svoje najdraže – bilo to krštenje, rođendan, zaruke , svadba, zaruke itd 🤍

https://instagram.com/baloncentarmostar?igshid=1gs06t7adxhz4

Kontakt tel : 063 347 531

Email : balloonmo@hotmail.com

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.